Cardiff halvmaraton 2023

Igen et løb i Superhalfs. Kun 14 dage siden vi løb CPH half og det gik over alt forventning. Masser af overskud til trods for høj varme. Havde virkelig set frem til dette løb.

Turen til Cardiff gik over Amsterdam, ikke den store ventetid og da vi kun har kabinebagage med, var det hurtigt at komme fra sted til sted. Dog gik der lidt tid i Schiphol, da vi skulle ud af EU og til UK.

Vi var 5 på denne tur, så det skulle nok blive en god tur. Jeg havde fødselsdag på løbsdagen, så vi havde planlagt lidt “et par” øl efter løbet.

Skruer lige tiden lidt tilbage igen, til ca. 3 dage efter CPH half. Her begyndte jeg at blive lidt forkølet og det udviklede sig som dagene gik. 2 dage før afrejse til Cardiff måtte jeg sygemelde mig fra arbejdet med feber og snot i hele kroppen. På dagen for afrejsen, fyldte jeg mig med smertestillende piller, for afsted skulle jeg og tanken var jo at det gik over.

Tilbage til Cardiff. Vi havde booket taxa fra lufthavnen til hotel, så det gik hurtigt og ved ankomst til hotellet fik vi værelset med det samme, til trods for vi ankom 4 timer før vi kunne tjekke ind. Jeg var træt i hele kroppen, så lagde mig lidt på sengen og der blev jeg faktisk mere eller mindre de næste 4 dage. Sygdommen havde bredt sig til hele kroppen, så var mere vandret end lodret i de 4 dage. Jeg oplevede meget lidt af Cardiff, som ellers var en fantastisk hyggelig by, med både seværdigheder og shopping. Tror aldrig jeg har været i en by med så mange passager med butikker, barer og restauranter.

Lørdag skulle vi hente startnummer og ellers bare hygge. Vi gik tidlig op til løbsbyen, som de kaldte det og hentede vores numre og selv om de kaldte det en by, var der intet at handle ud over deres eget merchandise med logo p¨å.

Lørdag aften måtte jeg melde fra til spisning, grundet sygdommen i kroppen, så ingen mad lørdag (ikke den bedste optakt)

Søndag morgen, op og skylles igennem, fylde mig med kodein og paracetamol for at holde den gående. Af sted til start og følte mig nogenlunde ovenpå.

Startområdet var ved Cardiff castle, en gammel borg midt i centrum. Brian og jeg havde plads i anden startgruppe og var klar til start. Vi havde lagt en plan om at komme ind i ca. 1:50. Starten gik og de første 10 km gik over alt forventning, vi var foran pace og det så lyst ud. Så var det som om de medikamenter jeg havde fyldt i kroppen stoppede med at virke og energin forlod kroppen. Jeg sagde til Brian at han skulle slippe mig og løbe sit eget løb, da jeg vidste at jeg ville få problemer med at komme igennem på en nogenlunde tid.

Ved 11 km måtte jeg lægge en strategi for at gennemføre løbet, så jeg valgte at gå 200 og løbe 800 meter de sidste 10 km. Det virkede overskueligt og på intet tidspunkt var tanken at opgive, selv om der ved 19,5 km kom en bakke op, der virkede som Mount Everest. Her måtte jeg slippe strategien og gå lidt længere. Jeg kom i gang igen de sidste 1500 meter og kom i mål på 2:09:58 og var mega tilfreds med denne tid alt i alt taget i betragtning.

Så min vurdering af dette løb er desværre mangelfuld, da jeg ikke kan huske så meget fra selve løbet ud over at det var varmt, hårdt og langt 🙂

Jeg fik min medalje og mit Superhalfs har nu 2 stempler.

Jeg har en plan om at vende tilbage til Cardiff og give det et skud mere og se lidt mere af byen og omegn.

I dag, hvor jeg skriver dette er datoen 7. november og jeg døjer stadig med hoste, men ellers er jeg ovenpå igen og træningen frem mod 2024 er begyndt. Her venter allerede nu Barcelona, Lissabon og Prag i foråret og Valencia i efteråret og mon ikke der sniger sig et enkelt eller 5 løb mere ind i løbet af året.

Vurdering af løbet må vente til jeg har været der igen, men kan sagt huske at løbet var godt og masser af væske, samt publikummer der delte slik ud på ruten.

Desværre ingen billeder fra løbet, da jeg vil skåne jer for disse, men et enkelt et af hele holdet fra afhentning af startnummer skal i have.

Tak for 2023