Lufthavnen Rundt 2015

Jeg har i 2015 været medlem af Motionsklubben Amager og tidligere løbet Lufthavnen Rundt, men i 2015 var første og hidtil eneste gang hvor Charlotte deltog.

Løbet i 2015 var før Motionsklubben indgik samarbejde med DGI og derfor var deltagerantallet begrænset, men mener vi var omkring 100 på dagen.

Lufthavnen Rundt kan være en barsk udfordring, da turen fra Dragør tilbage af Kystvejen kan vise sig som et 4 kilometer mararidt i strid modvind på en kold novemberdag.

Da vi er bosat på Amager er turen til start dejlig kort. Vi hoppede på cyklen og 10 minutter efter var vi i startområdet.

Klar i Motionsklubben Amager

Klar til start. Turen starter med lidt rundstrækning i Amager Strandpark, inden vi begiver os ud over Tømmerup, Dragør og tilbage mod Strandparken og mål.

Vi var begge godt løbende denne dag og specielt Charlotte havde overskud på dagen og lidt mere efter en gel ved 15 km.

Allerede fra start lagde vi os frem i feltet og Charlotte indtog en førerolle hos damerne. En af Charlottes folkeskoleelever fulgte godt med, men ved 16 km måtte hun slippe, da vi satte farten lidt op og de sidste 5 km, kunne ingen følge med Charlotte og hun kom sikkert i mål på en første plads hos kvinderne. Kæft vi var stolte. Tiden var også vores indtil dato bedste sammen, 1:36:36.

Motionsklubben har nu et samarbejde med DGI og løbet er vokset til et stort og godt arrangeret løb, hvor det ogå er muligt at løbe 10 km i Strandparken.

Tilmelding – ****

Expo – Ingen

Start – **

Rute – **

Gennemførelse – *

Mål – **

Sikkert i mål og med en glad vinder hos damerne