Links til eksterne sider

Herunder finder du links til sider jeg finder nyttige i forbindelse med med løb eller idræt generelt. Nogle af siderne er kommercielle og jeg holder mig ikke altid opdateret omkring deres indhold og priser. Jeg kan derfor ikke drages til ansvar for disse siders indhold.

Hvis du oplever et eller flere links ikke fungere, så er du mere end velkommen til at kontakte mig, så vil jeg få det rettet hurtigst muligt.

Første link er til min rigtig gode ven og løbebror. Brian Nielsen, som er certificeret løbecoach og har selv stor erfaring med alle distancer fra 5 km til maraton. Brian har startet ubrunning.dk, hvor du har mulighed for, at booke Brian til sessioner med løbetræning. Brian tager udgangspunkt i dig og hvor du er og hvad du gerne vil med dit løb. Det kan være løbe længere, hurtigere, en bestemt distance eller holde dig skadesfri. Klik på billedet herunder for at komme til siden.


Næste link er til min gamle træner Thomas (Coach T). Thomas introducerede mig til KAPA, en løbestil der, synes jeg revolutionerede mit løb. Jeg gik fra at være almindelig motionist, til en løber med fokus på teknik. Thomas ejer DistanceRunning.dk og du kan finde siden ved at klikke på billedet herunder.


Tredie link er til DGI. Jeg har som jeg har skrevet andetsteds, været tilknyttet DGI Storkøbenhavn. Hos DGI kan du finde materiale, både som løber og som træner, bl.a. klubber, øvelser og meget andet lækkert vedrørende løb. Klik på linketherunder for at se mere

https://www.dgi.dk/