CPH Half 2015

Copenhagen Half er det løb jeg har løbet flest gange. Jeg var med da København var vært for VM i Halvmaraton i 2014 og har været med hvert år siden, mere eller mindre.

Løbet som er er beskrevet er fra 2015 og mit første løb sammen med Charlotte. Vi havde ikke trænet sammen, men var klar til at tage udfordringen sammen. Vi havde ikke nogle forventninger til løbet, men ville selvfølgelig gerne have en god tid.

Klar til dagen

Charlotte havde fået et gratis startnummer af en af mine løbevenner, der desværre var forhindret i at stille til start.

På dagen var vi klar og glædede os til vores første større løb sammen. Vi havde løbet en del mindre løb og kortere distancer, men nu skulle vi prøve en halv for første gang.

Karen og Rosa satte os af tæt på Fælledparken og så gik turen mod startlinjen. København er kendt for deres velarrangerede løb og dette år var ingen undtagelse, alt klappede på dagen og vi kom igennem på 1:40:42 og var yderst tilfredse.

Kort efter vi kom i mål, åbnede sluserne sig fra oven og før vi nåede tilbage til bilen for at blive samlet op, var vi godt våde. Det betød dog intet for vi havde løbet vores første halvmaraton sammen og kunne erobre verden.

Tilmelding – *****

Expo – ***

Start – ***

Rute – ****

Gennemførelse – ****

Mål – ****

Et glad par der har gennemført deres første halvmaraton sammen