Berlin halvmaraton 2016

Ud over at Berlin har meget at byde på, både hvad angår kultur og shopping, så er deres halvmaraton så fedt et løb. Alt er planlagt til mindste detalje og både før, under og efter løbet er der styr på alt, fra startblokke, udlevering af væske undervejs til målområdet, hvor vi får tæppe, væske, frugt og ikke mindst medalje.

Når vi besøger Berlin, er det altid i bil. Nogle gange tager vi en af færgerne fra sydhavnsørene og andre gange vælger vi turen over Fyn og ned igennem Sønderjyalland. Turen tager i mellem 6 og 7 timer og vi bruger tiden på lydbøger, snak og sang og får altid en super hyggelig tur ud af det.

Vi bor typisk på hotel, men til dette års løb, var vi en større flok afsted og havde valgt lejligheder tæt på Kurfürstendamm. Så for at komme til start, tog vi U-Bahn. Logistikken fungerer og det tog kun kort tid at komme til startområdet.

Expoen ved dette års løb var super god og vi endte med at købe flere par sko og andet tilbehør. Mange har en holdning til Expo, nogle vil bare hente deres startnummer, mens andre benytter lejligheden til at gøre et godt køb. Jeg hører nok mest til de sidste. Jeg kan godt lide at snuse rundt og få opdateret løbegarderoben.

Målet var 1:40:00 og vi følte os klar. Dette var vores tredie halvmaraton sammen og taktikken var den samme som tidligere. Jeg skulle pace og Charlotte følge i mine fodspor. Vi stod i forreste startblok og var klar til start. Starten gik og vi kom over startstregen efter små 3 minutter. Løbet er en helt flad rute og der er tilskuere på næsten hele ruten, som er gode til at heppe og komme med opmuntrende tilråb. Jeg havde gode ben den dag og måtte passe på ikke at tempoet blev for højt og Charlotte ikke kunne følge med. Vi holdt planen og som aftalt, så kom Charlotte op på min side på opløbsstrækningen og vi løb hånd i hånd de sidste par hundrede meter. Charlotte var overbevist om at vi ikke klarede det, men den officielle tid lød på 1:38:53, så mere end godkendt.

Efter løbet ventede vi en rum tid på at alle vores løbekammerater kom i mål og derefter tilbage til lejligheden og slappe af, inden vi om aftenen skulle ud og spise.

Vi gør det igen næste år 🙂

Tilmelding – *****

Expo – *****

Start – *****

Rute – *****

Gennemførelse – *****

Mål – ****

Hårdt undervejs

Men vi gjorde det